fbpx

BLOG

07.05.2024

Zašto odabrati profesionalni televizor za Vaše poslovanje?

U ovome blogu saznajte glavne razlike između profesionalnih i potrošačkih televizora, te zašto su profesionalni iako u startu nešto skuplji u konačnici isplativiji. 

LAV-Projekt-BLOG-Razlike-izmedju-profesionalnih-i-potrosackih-televizora - Sony Bravia profesionalni zasloni

Profesionalni zasloni u odnosu na potrošačke zaslone: U čemu je razlika?

Možda se pitate trebate li doista uložiti u profesionalni zaslon a na kraju krajeva, ne bi li potrošački TV radio isto tako? Pa, odgovor je da - ali istina je da jednostavno ne bi radio taj posao tako dobro kao profesionalni zaslon koji je dizajniran imajući na umu korporativne korisnike. Zanima Vas koje su to razlike?  Razlika nije u samim zaslonima, i potrošački i profesionalni modeli koriste vrhunske tehnologije zaslona (iako su neki profesionalni modeli imaju veću svjetlinu), ALI,  dok je zaslon za široku potrošnju dizajniran za korištenje u kućnom okruženju te kako bi korisniku omogućio gledanje televizije i filmova,  profesionalni zasloni nude puno više prilagodljivosti – od uključivanja grafike i PRO moda, povezivanja na web stranice uživo, mogućnosti video konferencije do mogućnosti portretnog ili tilt postavljanja.

Štoviše, obično su izrađeni imajući na umu korporativno okruženje, što znači da su robusniji, otporniji na čestice prašine i prljavštine te imaju elegantan, kompaktan dizajn.

LAV-Projekt-BLOG-Razlike-izmedju-profesionalnih-i-potrosackih-televizora - televizori u funkciji oglašavanja

Fleksibilna platforma za profesionalnu upotrebu

Profesionalni zasloni zapravo nude fleksibilnu platformu s nizom korisnih značajki za profesionalnu upotrebu. To uključuje USB media player, uvoz/izvoz te postavke instalacije za web aplikacije i druge opcije. Ove fleksibilne mogućnosti integracije omogućuju integratorima sustava da zadovolje potrebe svakog profesionalnog korisnika besprijekornom integracijom različitih proizvoda i usluga. Sony professional zasloni dolaze uz podršku 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, nudeći detaljne tehničke informacije za bilo koju Vašu integraciju ili opće potrebe.

LAV Projekt - distributer Sony professional televizora - SONY Bravia bz35l serija

Razlika i u jamstvu

Neiznenađujuće, potrošački zasloni imaju jamstvo za potrošačku upotrebu - i obično ćete otkriti da je Vaše jamstvo nevažeće ili ograničeno ako se koristi u komercijalnom ili korporativnom prostoru. Sony BRAVIA Professional zasloni nude minimalno trogodišnje jamstvo uz poseban support dostupan 24/7, uz mogućnost dodatnog produženog jamstva (+2 godine) uz nadoplatu. Kada je riječ o održavanju poslovanja, ovo produženo jamstvo uvelike pomaže u pružanju mira. Ukoliko uočite problem jednostavno kontaktirate support i oni će Vam ponuditi rješenje.

 

Sony BRAVIA profesionalni zasloni

LAV Projekt - Sony professional distributer Hrvatska - Sony profesionalni zasloni

LAV Projekt je ovlašteni distributer Sony Professional zaslona, u našoj ponudi ekskluzivno su dostupni tanki i energetski učinkoviti Sony BRAVIA profesionalni zasloni koji kombiniraju svijetle, prekrasne 4K HDR slike s jednostavnim rukovanjem, širokim mogućnostima integracije te niskim troškovima vlasništva. Svi zasloni iz profesionalne BZ-L i EZ-L serije dostupni su u našoj distribuciji! Za više informacija pošaljite upit.

 

Povezano:

https://lavprojekt.com/novosti/predstavljamo-vam-sony-bravia-ez20l/

https://lavprojekt.com/novosti/nova-sony-bravia-bz-l-serija-profesionalnih-zaslona/