KONFERENCIJSKI SUSTAVI

DISTRIBUCIJA / KONFERENCIJSKI SUSTAVI

LAV Projekt je ovlašteni distributer poznatih svjetskih brendova iz područja profesionalne audiovizualne opreme i konferencijskih sustava. Naš program konferencijskih sustava i rješenja obuhvaća brendove Televic, Lumens i druge.

Svi proizvodi iz našeg distributerskog programa odlikuju se kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom. Svojoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti djelatnika u odjelu prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnoj zalihi robe.

DISTRIBUCIJA / KONFERENCIJSKI SUSTAVI

Televic nudi rješenja široke uporabne vrijednosti – od konferencijskih dvorana, preko sustava za simultano prevođenje pa sve do sustava za elektronsko glasovanje.

S tehnologijama kao što je automatsko kadriranje, Lumens automatizira većinu aspekata upravljanja kamerom, te uz svoj software omogućuje korisnicima podešavanje video postavki, kuta snimanja, položaja kamere i mnoge druge funkcionalnosti.

RCF je tijekom godina svojeg poslovanja razvio i seriju proizvoda koji su njihov odgovor na potrebu klijenata za visokokvalitetnim konferencijskim rješenjem.