VIDEO

DISTRIBUCIJA / VIDEO

Kao ovlašteni distributer poznatih svjetskih brendova iz područja profesionalne video opreme, naš video program obuhvaća brendove Sony Professional, InfobitAV, Aten, Novastar, AllSee, AvaLED, MW Screens, Edbak i druge.

Svi proizvodi iz našeg distributerskog programa odlikuju se kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom. Svojoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti djelatnika u odjelu prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnoj zalihi robe.

DISTRIBUCIJA / VIDEO

U kreiranju profesionalnih proizvoda i rješenja Sony nije odustao od svoje strasti da isprovocira radoznalost i ispuni njena očekivanja. Sony Professional proizvodi i rješenja imaju moć da redefiniraju Vaš posao.

Kako bi pojednostavili tržište digital signage sustava, Allsee nudi rješenja čineći ih pritom pristupačnijim malim i srednjim tvrtkama te krajnjim korisnicima kojima bi digital signage inače bio nedostupan. Jedan je od najvećih svjetskih proizvođača ekskluzivno posvećen Digital Signage proizvodima.

Poznata po svojoj kvalitetnoj tehnologiji i predanosti najvišim proizvodnim vrijednostima svojih proizvoda, AVA LED je europska tvrtka specijalizirana za područje LED ekrana.

NovaStar je vodeći globalni pružatelj rješenja za kontrolu LED ekrana. Dizajnira i razvija rješenja za LED ekrane najrazličitije tržišne primjene.

"Simply Better Connections" je oduvijek predstavljalo okosnicu ATEN brenda. Inovativna rješenja pri kreiranju boljih video konekcija na efikasan način, bilo kad i bilo gdje.

Inovativna rješenja koja korisnicima omogućuju transformaciju načina povezivanja i komunikacije glavna su obilježja ponude InfobitAV. Tvrtka je danas jedan od vodećih proizvođača profesionalnih audio-video (ProAV) sustava za prijenos podataka i bežičnih kolaboracijskih sustava, kablova i tehnologije za kontrolu video zida.

Proizvodi izgrađeni od najboljih i najpouzdanijih komponenti vodećih europskih dobavljača okosnica su MW Screens. Upravo to dovodi do prvoklasnih proizvoda s naglaskom na tehnički zahtjevna projekcijska i kino platna.

Ključ uspjeha ove tvrtke je stalan i dinamičan razvoj te prilagođavanje promjenjivim tržišnim uvjetima i očekivanjima kupaca. Na tržište isporučuju standardne proizvode za AV industriju i Digital Signage poput montažnih nosača ekrana i projektora.

Lumens je vodeći proizvođač PTZ kamera sa velikim iskustvom u tehnološkoj obradi slike, video elektronike i optičke tehnologije. Kontinuirano poboljšavaju dizajn proizvoda za korištenje u učionicama, konferencijskim dvoranama te za učenje na daljinu.

ROLY na tržište donosi novu inovativnost, izvedbu i kvalitetu te pruža inovativna i vrhunska rješenja na području 3LCD laserske projekcije.