fbpx

AUDIO SUSTAVI

DISTRIBUCIJA / AUDIO

LAV Projekt je ovlašteni distributer poznatih svjetskih brendova iz područja profesionalne audiovizualne opreme i konferencijskih sustava. Naš audio program obuhvaća brendove RCF i DPA Microphones za koje smo ekskluzivni distributeri te Audix, Radial Engineering, Xilica, Primacoustic i druge.

Svi proizvodi iz našeg distributerskog programa odlikuju se kvalitetom, funkcionalnošću i pouzdanim radom. Našoj partnerskoj mreži pružamo kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku koja počiva na posvećenom radu i ljubaznosti naših djelatnika u odjelu prodaje, logistike i servisa, kao i adekvatnoj zalihi robe.

DISTRIBUCIJA / AUDIO

Kreacija mikrofona fantastičnog zvuka uz vrhunsku dosljednost u proizvodnji i dugotrajnost proizvoda nije lak posao. DPA Microphones može se pohvaliti sa čak šest desetljeća upravo takvog iskustva.

Audix mikrofoni prepoznatljivi su po svom inovativnom dizajnu, performansama, kvaliteti i izdržljivosti. U njihovoj ponudi pronalazimo razna kvalitetna bežićna i žičana mikrofonska rješenja.

Talijanska tvrtka RCF se tijekom godina razvila u svjetskog lidera u području dizajna i proizvodnje high-tech profesionalnih i komercijalnih audio proizvoda.

TT+ AUDIO kombinira inovativni inženjering, pouzdanost dokazanu na turnejama i sveobuhvatan pristup dizajnu proizvoda koji postavlja nove standarde za profesionalne audio sustave.

Radial Engineering je globalni lider profesionalnih audio proizvoda koji je poznat po kvaliteti te izuzetnim audio performansama. Radial proizvodima vjeruju neki od najvećih glazbenika, producenata i inženjera u industriji, kao što su Adele, Architects, Beyoncé, Bruce Springsteen, Fleetwood Mac, Guns N Roses, Haim, Nine Inch Nails, Radiohead, Sonic Youth i drugi.

Xilicina rješenja premošćuju udaljenost između pojedinaca, timova, ideja i organizacija – oslobađajući snagu razumijevanja za transformaciju poslovanja i društva na bolje. Njihovi se proizvodi odlikuju se fleksibilnošću u konfiguraciji sustava, a na tržište donose profesionalne mrežne audio proizvoda kao i vrhunske digitalne signalne procesore (DSP).

U izradi rješenja za akustičku obradu prostora, Primacoustic je vodeći inovator. Akustični paneli ove kompanije krase zidove studija umjetnika poput John Rzeznik (Goo Goo Dolls), Tommy Lee (Motley Crue), Nathan East (Eric Clapton) i mnogih drugih. Za sebe su ih odabrale i velike korporacije poput Fender Musical Instruments, Meyer Sound Labs, Cisco Systems, Renault i Sony.