fbpx

NOVOSTI

09.06.2023

Nova SONY BRAVIA BZ-L serija profesionalnih zaslona

Četiri stupa performansi za ujedinjenje Sony rješenja s Vašim poslovnim potrebama

Sa zadovoljstvom najavljujemo izlazak do sada najbolje SONY BRAVIA 4K BZ-L serije profesionalnih zaslona. S 15 novih modela uključujući SONY prvu ikad Haze liniju s Deep black non‑glare tehnologijom, BZ-L zasloni pružaju najbolju kvalitetu slike u svim okruženjima.

LAV Projekt Sony distributer Hrvatska: SONY BRAVIA-Pro-BZ-L serija u portret modu

Nova SONY linija BRAVIA profesionalnih zaslona ispunjuje sve zahtjeve za vrhunsku kvalitetu slike, fleksibilnost instalacije, višestruku upotrebljivost i održivost potrebne za današnje komercijalne primjene.

LAV Projekt SONY Professional distributer: Četiri stupa performansi nove BZ-L serije Sony profesionalnih ekrana

 

Kvaliteta slike

Sony Deep Black Non-Glare Coating veliki je korak prema naprijed u tehnologiji panela, smanjujući refleksiju zaslona bez ugrožavanja svjetline, kontrasta, detalja i jasnoće slike.

Rezultat: svijetle slike koje privlače pažnju s bogatim bojama i dubokom crnom koja se jasno vidi iz bilo kojeg kuta.

*Samo u BZ40L seriji

Sony Deep Black Non-Glare Coating primjeri

Jedan procesor, nevjerojatno stvarne slike

 

Kognitivni procesor XR™

Cognitive Processor XR™ analizira i ponovno stvara sadržaj na temelju ljudskog vida i sluha, kako bi isporučio slike s najvećom dubinom i stvarnošću.

*Samo u BZ50L seriji

Sony Kognitivni-procesor značajke

 

4K HDR procesor X1™

Uz Object-based HDR remaster i Super Bit Mapping 4K HDR tehnologiju, naš novi 4K HDR Processor X1 reproducira više dubine, tekstura i prirodnih boja nego naš 4K Processor X1. Vidjet ćete čiste boje pri višim razinama svjetline za izuzetno realistične slike.

 

Fleksibilnost instalacije

Uz instalaciju u pejzažnom, portretnom i nagnutom položaju, BRAVIA Pro zasloni mogu se koristiti s mobilnim stalcima za učinkovitu upotrebu prostora i stropnu montažu za digital signage. Moguće su i posebne instalacije kao što je Easel stand i instalacije s više zaslona.

Mogućnosti instalacije i montaže SONY BZ-L serije profesionalnih zaslona

 

Dosljedan dizajn 

Dizajn zaslona BZ-L serije je standardiziran, što omogućuje ujednačenost pri miješanju modela. Ožičenje je također standardizirano, što olakšava instalaciju.

 

Dosljedna platforma 

SoC i platforma Android OS serije BZ-L zajedničke su za sve zaslone, što omogućuje jednostavnu instalaciju.

SoC i platforma Android OS serije BZ-L zajedničke su za sve zaslone, što omogućuje jednostavnu instalaciju.

Rad 24/7 

Posao nikad ne spava: nova BRAVIA projektirana je za pouzdan rad 24/7 u najizazovnijim poslovnim i komercijalnim okruženjima.

Sony Bravia BZ-L serija je projektirana za rad 24/7

Položaj logotipa sa strane 

SONY logo nalazi se na gornjoj desnoj strani okvira zaslona, tako da ništa ne odvlači pažnju Vaših klijenta od impresivnih slika.

 

Višestruka upotrebljivost

 

Visokoučinkoviti SoC

Opremljen visokoučinkovitim SoC-om, video visoke razlučivosti može se glatko reproducirati i jednostavno prikazati interaktivni signage sadržaj bez potrebe za namjenskim set-top boxom, medijskim playerom ili osobnim računalom.

 

Pro postavke 

Kada je u pitanju posao, SONY zna da ne postoji "one size fits all". Zato BZ-L serija dolazi s Pro Mode tehnologijom kao standardom — dajući Vam višestruke mogućnosti prilagodbe na dodir gumba.

 

SONY Signage rješenje 

Ugrađeni softver BRAVIA Signage Free (BSF) automatski reproducira HTML sadržaj, video i fotografije.

 

 

Partnerska rješenja 

SONY blisko surađuje s vrhunskim tvrtkama kako bi dodali još veću vrijednost njihovim inovativnim AV proizvodima, za potrebe umrežavanja, upravljanja uređajima, automatizaciju, digital signage i još mnogo toga.

SONY partnerska rješenja

 

Izrada, transport i učinkovitije korištenje: Napredno inženjerstvo za održivost

Kako bi smanjili utjecaj na okoliš, SONY je usredotočen na više aspekata tijekom životnog ciklusa proizvoda, kao što je smanjenje upotrebe nekorištene plastike, poboljšanje učinkovitosti transporta i učinkovitija potrošnja energije.

SONY BZ-L serija održivost

 

BZ-L serija dolazi s poboljšanom energetskom učinkovitosti zavisno o veličini zaslona.

SONY BZ-L serija energetska učinkovitost

 

Novu SONY BZ-L seriju čine:

BRAVIA BZ30L serija

Profesionalni 24/7 portretni/nagibni 4K zaslon sa Sony X1 obradom, Pro-Mode, Airplay i Chromecast mogućnošću, kao i kompletnim rasponom veličina.

Saznajte više na: https://pro.sony/en_HR/products/pro-displays/bravia-bz30l-series

BRAVIA BZ35L serija

Unaprijeđeni profesionalni zaslon s 32 GB prostora za pohranu i većom svjetlinom. Dostupno u veličinama ekrana 55”, 65”, 75” i 85”.

Saznajte više na: https://pro.sony/en_HR/products/pro-displays/bravia-bz35l-series 

BRAVIA BZ40L serija

Iznimno svijetli 4K zasloni s jedinstvenom dubokom crnom tehnologijom bez odsjaja. Dostupan u veličinama zaslona 55”, 65”, 75” i 85”.

Saznajte više na: https://pro.sony/en_HR/products/pro-displays/bravia-bz40l-series

BRAVIA FW-98BZ50L

Doživite apsolutnu kvalitetu slike sa Sonyjevim vodećim profesionalnim 4K zaslonom s Sony XR procesiranjem. Dostupno u veličini od 98”.

SONY BRAVIA FW-98BZ50L preview

Saznajte više na : https://pro.sony/en_HR/products/pro-displays/fw-98bz50l

Kao SONY profesional distrubuteri, ponosni smo da su svi zaslonI iz BZ-L serije dostupni za preorder i u našoj ponudi. Za više informacija pošaljite upit!