NOVOSTI

22.01.2024

Sony BRAVIA XR 98X90L – Upoznajte najveći Sony profesionalni zaslon

LAV Projekt - Sony Professional distributer - SONY BRAVIA XR 98X90L

Predstavljamo Vam Sony BRAVIA XR X90L Full Array LED zaslon dijagonale 248 centimetara. Izvrstan za sport i brzu akciju sa svijetlim te živopisnim scenama.

Sony BRAVIA XR 98X90L

Novi 4K Full Array LED TV s procesorom Cognitive XR™ prikazuje realističnu dubinu te intenzivni kontrast. Novodizajnirana struktura lokalnog zatamnjenja udahnjuje život u prizore a ono što čujete podudara se s prikazanim sadržajem.

Nevjerojatna svjetlina. Prodoran kontrast.

Živopisno. Svijetlo. Jasno. Slika koje svojom ljepotom oduzima dah, prepuna realistične dubine! Full Array LED unosi svjetlinu i kontrast u svaku sliku. Nema više detalja preplavljenih sjenom ili izgubljenih u blještavim svjetlima - samo kontrast, boja i dubina koji oduzimaju dah - čak i kada gledate na dnevnom svjetlu! Sadržaji velike brzine su glatki, jasni i bez zamućenja zahvaljujući XR Motion Clarity tehnologiji.

Sklad zvuka i slike

Slušajte zvuk izravno sa zaslona, savršeno usklađenog s akcijom. Uz Cognitive Processor XR™ svi će zvukovi biti prožimajući, uz precizniji položaj zvuka. Sony XR™ processor razumije kako ljudi vide i čuju u stvarnom životu. Na primjer, on prepoznaje da ćete pri gledanju utakmice biti fokusirati na igrača s loptom i da bi zvuk publike trebao dolaziti iz svih smjerova. On tada rekreira scene koje su toliko realistične da ćete ih doživjeti kako da se odvijaju pred Vašim očima i čuti akciju svuda oko Vas. Sony Acoustic Multi Audio tehnologija rekreira zvuk koji izgleda kao da dolazi iz izvornog izvora zvuka, tako da ćete čuti zvuk navijanja publike sa strane te se osjećati bliže atmosferi unutar stadiona.

Tanak dizajn. Stroj u metalnom tijelu.

Elegantan, besprijekorno izveden i sofisticiran. Prava se ljepota ovog TV-a krije u načinu na koji se fokusira na ono što je važno – samu sliku. Glatki, aluminijski Seamless Edge Bezel uskladit će se sa svakim interijerom, dok će fiksno postolje osigurati stabilnost TV-a. Mogućnost VESA® postavljanja.

Eco friendly

Uštedite do 32% više energije uz novu liniju BRAVIA! Nova ekološka nadzorna ploča stavlja sve Vaše ekološke postavke na jedno mjesto koje je intuitivno i lako za korištenje, tako da možete uštedjeti energiju bez gnjavaže.

Sony PrimeSupport

PrimeSupport profesionalni paket usluga omogućuje Vam uživanje u fantastičnoj kvaliteti slike i zvuka u kombinaciji s dodatnom bezbrižnošću Sony paketa profesionalnih usluga PrimeSupport te podrškom nakon prodaje koja uključuje pristup Sony Elite službi podrške za integratore, zamjenom svih neispravnih proizvoda, tehničkom pomoći za zamjenu i instalaciju na lokaciji te standardnom garancijom od 3 godine, s mogućnošću produljenja za dodatne 2 godine.

Sony BRAVIA 98X90L dostupna je u LAV Projekt ponudi. Za više informacija o rokovima isporuke te cijeni pošaljite upit.

Više o Sony 98X90L zaslonu pronađite na stranicama proizvođača.

 

Povezane novosti:

Predstavljamo Vam Sony BRAVIA EZ20L seriju 4K profesionalnih entery-level zaslona!

Sony BRAVIA A95L QD-OLED 4K HDR: Nova era u doživljaju

Nova SONY BRAVIA BZ-L serija profesionalnih zaslona