NOVOSTI

19.07.2023

RCF predstavio svoj novi premium brand: TT+AUDIO!

TT+AUDIO logo

Talijanski RCF predstavio je novi premium brand TT+ AUDIO, obećavajući sveobuhvatan pristup dizajnu proizvoda,

inovativni inženjering i pouzdanost testiranu na turnejama te pri visokokvalitetnim fiksnim instalacijama.

 

 

LAV Projekt distribucija - TT+ AUDIO GTX line array linija proizvoda

Prema riječima tvrtke, 'novi trodimenzionalni TT+ AUDIO logo simbolizira sportsku, robusnu sliku s osjećajem simetrije koja prikazuje beskrajno putovanje tvrtke u balansiranju preciznosti u reprodukciji, upotrebljivosti, integraciji i dosljednosti pokrivenosti'.

 

“Kada smo 2006. godine predstavili liniju proizvoda TT+, naša je vizija bila ponuditi profesionalnu audio opremu koja pruža najviše performanse u primjenama na turnejama i u kazalištima,” objašnjava glavni direktor RCF-a Fausto Incerti. “TT+ je premašio očekivanja i etablirao se kao vodeći kroz svoju inovativnost i uspjeh. Sada je pokazao svoj potencijal da se razvije u novi i neovisni premium brand. Više od 70 godina RCF je bio pionir u audio inženjerstvu,” nastavlja. “S debijem TT+ AUDIO, krećemo u sljedeću fazu ovog putovanja, predstavljajući predani tim koji će pokretati budućnost zvuka. Osnivanje TT+ AUDIO označava novo poglavlje mogućnosti za nas. Radujemo se putu koji je pred nama.”

lav projekt distributeri : TT+Audio-GTX-12 line array modul

Prva linija proizvoda koja nosi novi TT+ AUDIO logo je GTX Line Array System visokih performansi. GTX linija se zasada sastoji od GTX 12 three-way line array modula, GTX 10 two-way line array modula i GTS 29 subwoofera visokih performansi. Predstavljeno je XPS 16K četiri kanalno DSP pojačalo, a kao rješenje za touring potrebe tu je i TTR 16K touring rack. Besprijekorno touring rješenje za integraciju Vašeg audio sustava sastoji se od tri XPS pojačala, panela za distribuciju signala, mrežnim preklopnicima velike brzine, uz optimalnu zaštitu i ventilaciju za pojačala unutar racka. Uz RDnet 5, Firphase i Bass Motion Control i mogućnosti spajanja do 24 modula na jedan fly-bar, nova GTX line array linija zasigurno će ispuniti sva naša očekivanja.

Više infomacija o proizvodima i dostupnosti GTX linije donosimo uskoro!

LAV PROJEKT RCF DISTRIBUTERI - tt+audio-TTR-16K

Više o GTX liniji line array-a saznajte na: https://www.ttaudio.com/en/