NOVOSTI

05.04.2024

Predstavljamo: Allsee Ultra High Brightness zasloni za izloge

U potrazi ste za rješenjem koje će Vaš izlog učiniti nezaobilaznim i privući pažnju čak i na izravnom sunčevom svjetlu? Predstavljamo vam Allsee Technologies seriju Ultra High Brightness Window Displaya, distribuirane od strane LAV Projekta kao ovlaštenog distributera. Upoznajte tri iznimna proizvoda koja će transformirati način na koji komunicirate s klijentima i posjetiteljima.LAV Projekt ovlašteni distributer Allsee digital signage rješenja - reklamni zasloni za izlogeTražite digitalni zaslon čitljiv na suncu, ali niste sigurni koji će ispuniti sve Vaše potrebe? Svi Allsee zasloni uključuju rad 24/7, ugrađeni Android Media Player, USB Plug & Play opciju, mogućnost mrežne nadogradnje, 3 godine garancije i široki kut gledanja (178°).

 

Allsee Ultra High Brightness Window Display

 

LAV Projekt distribucija - Allsee Ultra High Brightness Window Display - zaslon za izlogŽelite li izlog svojeg poslovnog prostora učiniti nezaobilaznim i privući pažnju prolaznika? Rješenje su iznimno svijetli Allsee zasloni za izloge! Ovi zasloni ističu se svojom izuzetnom svjetlinom od 3,500 cd/m²,  što znači da su i do 10 puta svjetliji od običnih televizora. Upravo to osigurava da se Vaš sadržaj dosita ističe. Allsee Ultra High Brightness Window zasloni posebno su dizajnirani za izloge koji su direktno izloženi suncu.

LAV Projekt rješenja za izloge - Allsee ekran za izlogZahvaljujući posebnim ultra svijetlim LCD panelima s pozadinskim LED osvjetljenjem, ovi paneli mogu podnijeti površinske temperature do 110°C bez bilo kakvih oštećenja a uz to su i ultra otporni na Blackening Defect (defekt zamračenja). Uz mogućnost rada 24/7 tijekom više od 70,000 sati, unutarnji sustav kontrole temperature osigurava optimalnu radnu temperaturu panela i unutrašnjih komponenti, što osigurava pouzdan rad zaslona.

lav projekt - allsee displej za izlogAžuriranje sadržaja na zaslonu omogućeno je putem integriranog Android Media Playera, a uz opciju USB Plug and Play možete vrlo jednostavno učitavati svoje materijale. Također, moguća je nadogradnja za otključavanje CMS softvera temeljenog na cloudu bez potrebe za dodatnim hardverom.

lav projekt - allsee ekrani za izlogModeran i lagani dizajn uz tanki okvir zaslona (dostupan u crnoj i bijeloj boji) privlače maksimalnu pažnju na prikazani sadržaj. Koristeći aluminij za prednji okvir kućišta, ovi zasloni imaju visoku toplinsku vodljivost za brz gubitak topline te su jednostavni za instalaciju. Stražnji dio kućišta izrađen je od robusnog mekog čelika za dodatnu izdržljivost. Mogu se postaviti u landscape ili portretnom položaju, a uključeni Ambient Light senzor osigurava da zaslon uvijek radi na najprikladnijoj svjetlini u odnosnu na okolinu. Dostupni su pet veličina - 43'', 49'', 55'', 65'' i 75'' (veće veličine dostupne na zahtjev). Pošaljite upit! 

Više informacija

Allsee Ultra High Brightness viseći dvostrani Display

Allsee unutrašnji i vanjski ekran za izloge

Ultra High Brightness viseći dvostrani zasloni za izloge pružaju novo iskustvo digital signaga s dva lica. Sa zaslonom od 3500 cd/m² okrenutim prema van za borbu protiv izravne sunčeve svjetlosti i zaslonom od 1000 cd/m² okrenutim prema unutra, svoju poruku sada možete prenijeti u dva prostora istovremeno što ih čini savršenim za izloge.

Allsee dvostruki reklamni zaslon za izlog - LAV Projekt distribucijaVanjski zaslon ima sve karakteristike prethodno opisanog Ultra High Brightness Window Displaya a na poleđini mu se nalazi još jedan zaslon, uz integirani stropni viseći nosač za jednostavnu instalaciju. Upravo to Vam pruža prikaz različitog sadržaja na svakoj strani.

Allsee unutarnji i vanjski ekran za izlogeUz integrirani Android Media Player ili korištenjem online CMS softvera (na prethodni zahtjev) maksimalno iskoristite dvostranost zaslona emitirajući različite sadržaje na svakoj strani. Jednostavno prilagodite svoje poruku prema ljudima izvan te onima koji uđu u Vaš poslovni prostor!lav projekt - Allsee samostojeći reklamni ekran za izlog - ekran za oglašavanjeZaloni su dostupni u dvije veličine 49'' i 55'' a za projekte gdje stropna instalacija nije moguća dostupna je i samostojeća opcija pomoću dodatnog podnog postolja. Pošaljite upit! 

Više informacija

Allsee Digital ROD Displays - Upoznajte revolucionarne 15'' digitalne zaslone

Posted reklamni ekrani za agencije za nekretnine - digital rod display real estate oglašavanje

Transformirajte tradicionalne izloge revolucionarnim digital ROD zaslonima. Digital ROD je 15'' LCD zaslon odnosno digitalni poster visoke svjetline od 1000 cd/m². Izuzetno su popularni u real estate industriji jer je pomoću njih vrlo lako prezentirati ponudu agencije.

Oglašavanje agencija za nekretnine - digital rod display zasloni za oglašavanje - lav projekt primjer oglašavanja agencije za nekretninu

Digital ROD zamjenjuje tradicionalne printane slike i oglase u izlozima na moderan te učinkoviti način. Zasloni imaju atraktivan LED osvijetljeni zakošeni rub, nema nepotrebnih kablova za napajanje jer se ono odvija preko šipki na koje su montirani što omogućuje jednostavnu ''čistu'' instalaciju. Predviđeni su za rad 24/7 . Na pozadini zaslona nalazi se A4 grafički džep u koje se može umetnuti isprintana grafika koja je vidljiva iz unutrašnjosti prostora. Postavljanje materijala je vrlo jednostavno, uz HD Android Media Player i USB Plug and play opcije, postoji i mogućnost besplatne mrežne nadogradnje odnosno daljinskog ažuriranja zaslona putem interneta bez dodatnih troškova. Osim što može kreirati vlastite izglede i dizajne oglasa, postoji mogućnost korištenja ekskluzivne biblioteke predložaka za uređivanje.

lav projekt - rješenja za oglašavanje agencija za nekretnine - digital rod display pogled iz prostora

Sinkronizacijom Media Playera prikažite svoje sadržaje na više Digital Rod Displaya, s time možete postići učinak jedne velike slike ili videozapisa na više zaslona ili postaviti reprodukciju te prijelaze sadržaja u savršenom skladu. Pošaljite upit! 

Više informacija

Svi navedeni Allsee proizvodi dostupni su u našoj distribuciji a nudimo i usluge instalacije istih. Za više informacija o cijeni te roku isporuke pošaljite upit.

Povezani proizvodi: Prijenosna vanjska Allsee 43” Digital Android Battery A-ploča