fbpx

NOVOSTI

23.06.2023

Prijenosna vanjska Allsee 43” Digital Android Battery A-ploča

Predstavljamo Vam savršeno rješenje koje Vas definitivno može istaknuti pred konkurencijom. Ovaj potpuni prijenosni zaslon s ugrađenom baterijom može biti Vaš prvi kontakt s budućim klijentima. Na njemu pomoću ugrađenog media playera istaknite Vašu ponudu proizvoda, reklamu, cjenike, kratak video opis Vaše tvrtke ili nešto potpuno drugo i istaknite se!

 

Allsee 43 inčna digitalna ploča je potpuno prijenosno rješenje za svaki prostor; a omogućuje prikaz sadržaja cijeli dan i noć s jednim punjenjem.

AllSee prijenosna digitalna baterijska a ploča izložena na ulici na kiši

 

Lagano prijenosno kućište

Sa stražnjom stranom od lijevanog polimera ovi su zasloni nevjerojatno lagani i to, zajedno s njihovim robusnim kotačićima, znači da ih jedna osoba može lako premjestiti. Dostupni su u crnoj i bijeloj završnoj obradi. Specijalizirani kotačići dizajnirani su za smanjenje vibracija na neravnim površinama, štiteći unutarnje komponente za duži vijek trajanja proizvoda.LAV Projekt distribucija: AllSee prijenosna digitalna baterijska a ploca

Potpuna otpornost na vremenske uvjete

Dizajnirani da izdrže sve vremenske nepogode, ovi su zasloni zaštićeni od svih vlažnih vremenskih uvjeta i čestica prašine u zraku, upravo sa svojim robusnim vanjskim kućištem, oznake IP65. To znači da se mogu koristiti u svakom okruženju, bilo po kiši ili suncu.

Kaljeno staklo protiv odsjaja

Ovi zasloni imaju prednju stranu od kaljenog stakla koja je posebno tretirana kako bi imala završni sloj protiv odsjaja. To u potpunosti raspršuje vanjske refleksije svjetla bez smanjenja svjetline zaslona, poboljšavajući čitljivost sadržaja na zaslonu.

Baterijsko napajanje zaslona

Integrirana litij-polimerska baterija nudi nevjerojatnih 27 sati rada s jednim punjenjem*, što Vam omogućuje prikaz poruka cijeli dan i noć bez potrebe za ponovnim punjenjem. Sigurnosno kućište vrlo dobro izolira bateriju komercijalne kvalitete od ostalih komponenti za potpunu bezbrižnost.

*Isključuje degradaciju i korisnička oštećenja uzrokovana sulfatizacijom, dubokim ciklusima i pretjeranim punjenjem

 

Robustan fiksni dizajn

Za razliku od tradicionalnih A-ploča, ovi zasloni imaju čvrst dizajn koji se ne može sklopiti a upravo to pruža vrhunsku izdržljivost i produženi vijek trajanja. Ovo je dodatno pojačano prednjom stranom od kaljenog stakla, koja štiti ploču i unutarnje komponente od oštećenja.

Sve karakteristke baterijske prijenosne ploče

 

700cd/m2 High Brightness

Zasloni postižu savršenu ravnotežu između svjetline i trajanja baterije. S pločom visoke svjetline koja je do tri puta svjetlija od kućnog TV-a, zaslon je jasno vidljiv u vanjskim prostorima bez ugrožavanja vremena rada ili vijeka trajanja baterije.

 

Media player

Integrirani Android media player omogućuje Vam jednostavno ažuriranje sadržaja na zaslonu putem USB plug and play-a. Alternativno, nadogradite svoj zaslon umreživanjem bez potrebe za bilo kakvim dodatnim hardverom, putem Allsee CMS softvera temeljenog na cloud-u. Možete instalirati i softver treće strane ukoliko je to potrebno.

LAV Projekt - AllSee digital signage rješenje - prijenosna digitalna baterijska A ploča - usb ulazi i napajanje

Sigurna šipka za zaključavanje 

Jednom kada se postave, robusni kotačići mogu se zaključati na mjestu odnosno zakočiti, ugrađenom šipkom za zaključavanje. Za dodatnu sigurnost, može se koristiti lokot za zaključavanje te šipke.

Indikator razine napunjenosti

Pametni mjerač na stražnjoj strani zaslona govori Vam koliko još vremena je baterija napunjena. Uključuje i  procjenu preostalog vremena rada, tako da možete biti sigurni da se baterija nikada neće neočekivano isprazniti.

Indikator napunjenosti baterije

 

Senzor ambijentalne svjetlosti

Zahvaljujući ugrađenom svjetlosnom senzoru, svjetlina ekrana će se automatski mijenjati ovisno o uvjetima okoline. Time se osigurava da zasloni uvijek rade na najprikladnijoj svjetlini ovisno o okruženju, kao i da se maksimalno produžuje vrijeme rada.

 

Vaše Digital signage rješenje

Allsee Digital Signage rješenja možete pronaći u našoj LAV Projekt video ponudi. Konzultirajte se s našim stručnjacima koji će sigurno pronaći rješenje za Vaše potrebe.

Ukoliko ste zainteresirani za ovaj proizvod ili Vam je potrebno više informacija o njemu pošaljite nam upit!

 

POŠALJI UPIT

Ostale Allsee Digital Signage proizvode iz naše distribucije možete pronaći u LAV Projekt - Allsee Digital Signage katalogu rješenja.

PREUZMI PDF KATALOG: Katalog Digital Signage rješenja

Detaljne specifikacije proizvoda možete pronaći na stranicama proizvođača:

 

Allsee