NOVOSTI

15.05.2024

Sony 98’’ BRAVIA BZ53L – Najnovije iz Sony BZ-L serije profesionalnih zaslona

Sony je prošlog mjeseca objavio da se njegova obitelj profesionalnih BRAVIA zaslona dodatno proširuje s novim 98 inčnim FW-BZ53L zaslonom! Sony BRAVIA 98BZ53L je 4K Full Array LED profesionalni zaslon s Deep Black Non-Glare premazom protiv odsjaja (47%  glare) koji smo mogli vidjeti i na prethodnoj ‘’manjoj’’ (max 85’’) BZ40L seriji koju upravo ovaj novi model nadopunjuje. Uz predstavljane novog 98’’ BRAVIA zaslona potvrđena je dostupnost 98’’ FW-BZ30L modela koji nije bio dostupan u Europi, a od sada je dostupan u LAV Projekt ponudi. Više o 98BZ30L saznajte ovdje.

98’’ BRAVIA BZ53L

Nova Sony ‘’devedeset osmica’’ pruža zadivljujuću kvalitetu slike čak i u najizazovnijim uvjetima osvjetljenja a dijagonala od 248 centimetara zasigurno će je istaknuti. Uz XR™ kognitivni processor koji stvara nedoživljeno iskustvo gledanja tu je i XR Triluminos Pro tehnologija boja izražava još širu paletu izuzetno realističnih nijansi te tonova. BZ53L zaslon namjenjen je za profesionalnu upotrebu u maloprodajnim, izložbenim i korporativnim okruženjima, što znači da dolazi uz profesionalne postavke, rad 24/7 te upotpunosti prilagodljive načine rada za sve scenarije. Za razliku od prethodnih BRAVIA (3+2), nova BZ53L dolazi uz 5 godina PrimeSupport paketa usluga uključeno kao standard.

LAV Projekt Sony Professional distributer Hrvatska - SONY BRAVIA 98BZ53L - situacijska slika u restoranu

Spektakularna svjetlina od 780 nita i više

Svjetlije je bolje! U užurbanim maloprodajnim salonima ili u korporativnim predvorjima, nova 98 inčna BRAVIA blista izvanrednom svjetlinom od 780 nita i jednostavno svima upada u oko, čak i u vrlo osvijetljenim prostorima. Sony Full Array Local Dimming još više pojačava maksimalni peak do nevjerojatnih 1500 nita. BZ53L ima 4K 120Hz panel koji u kombinaciji s XR Motion Clarity i Motionflow XR(za izražavanje brzih pokreta) reproducira sliku neviđenom glatkoćom, jasnoćom i realizmom.

 

Sony Deep Black Non-Glare Coating tehnologija

Sada također predstavljena na 98" BZ53L, Sony Deep Black Non-Glare Coating tehnologija smanjuje refleksiju zaslona i pojačava kontrast slike, čak i pod blještavilom jakih svjetala u maloprodajnim trgovinama, radnim prostorima i učionicama. To je ključ za dinamične vizualne prikaze pune vjernosti - živa boja te detalji koji nadahnjuju sve, od korporativnih posjetitelja i osoblja do kupaca i studenata.

Saznajte više

LAV Projekt Sony distribucija - prikaz Deep Black Non Glare na Sony modelima

Profesionalno dizajnirana za bolje poslovanje

Drugi takozvani profesionalni zasloni su tek nešto više od standardnih televizora s nekoliko ubačenih dodatnih značajki kako bi se taj model mogao smatrati profesionalnim. Sony 98'' BZ53L kao i cijela profesionalna BZ-L serija projektirana je od temelja kako bi svojim korisnicima pružila bržu, lakšu i fleksibilniju ugradnju i korištenje u maloprodajnim te korporativnim okruženjima. Tako je nova BZ53L BRAVIA laška za oko 20 kilograma u odnosu na prethodni 100'' BZ40J model a to zasigurno olakšava instalacijskim timovima. Dolazi uz ergonomski postavljenje donje vodoravne ručke pa je podizanje i prenošenje još lakše te udobnije. Uz suptilno pozicioniranje Sony logotipa na rubu tankog okvira veličine 20 mm tu su i bočno postavljeni signalni priključci (audio,video,upravljački, USB,...) koji zasigurno olakšavaju montažu. Instalacija nove 98'' BRAVIE dostupna je u portretnoj ili pejzažnoj orijentaciji s rasponom nagiba od -15 do +20 stupnjeva za još veću fleksibilnost. Upravo to omogućava veću iskoristivost u svakom poslovnom okruženju. Uz sve Sony naravno misli i na održivost pa je tako povećana upotreba recikliranih materijala, poboljšano rangiranje energije i nove ekološke postavke koje doprinose kontinuiranom razvoju održivosti.

 

Specijalne postavke za profesionalnu uporabu

BRAVIA čini poslovanje još lakšim, omogućujući Vam fino podešavanje postavki kako bi odgovarale zahtjevima poslovnog ili maloprodajnog okruženja. Onemogućite funkcije unosa ili daljinskog upravljanja, blokirajte gumbe kako biste izbjegli diranje kada se zaslon koristi u javnim prostorima. Prilagodite i pohranite postavke zaslona, a zatim ih jednostavno kopirajte sa zaslona na zaslon putem USB flash memorije. Isto tako One Step Setting nudi unaprijed podešene postavke prilagođene vašem okruženju, uključujući sobu za sastanke, vivid signage, natural signage i grafiku. Samo odaberite unaprijed postavljenu postavku a BRAVIA trenutno konfigurira način rada slike, ulaz, postavke upravljanja i još mnogo toga.  Ako Vam je 98'' premalo i želite implementirati veći zaslon konfiguracija videozida jednostavnija je no ikad. Aplikacijom Multi Display Setting (MDS) vrlo jednostavno stvorite zadivljujuće videozidove s višestrukim BRAVIA zaslonima koji su "popločani" zajedno.

LAV Projekt - Sony Pro distributer - nova 98 inčna BRAVIA BZ53L

Simple signage

Informiranje i usmjeravanje posjetitelja s digitalnim natpisima (Digital signage) u maloprodajnim i poslovnim prostorima nikad nije bilo jednostavnije. Ugrađeni softver BRAVIA Signage Free (BSF) automatski reproducira HTML sadržaj, video zapise i fotografije kopirane na USB kada se ubaci u BRAVIA. Isto je moguće i sa udvostručene 32 GB interne memorije. S ugrađenom podrškom za HTML5 omogućeno je i korištenje BRAVIA za prikaz interaktivnih sadržaja bez potrebe za namjenskim set-top boxom, media playerom ili osobnim računalom. Sadržaj na zaslonu može se slobodno rasporediti pomoću 4K videa, fotografija ili čak s HDMI ulazom.

BZ53L - Glavne karakteristike:

  • Deep Black Non-Glare Coating s 47% zamagljenosti i filtrom niske refleksije
  • Svjetlina od 780 cd/m2 i živopisne boje uz XR Triluminos Pro
  • Nevjerojatan realizam u 4K s prvim kognitivnim procesorom XR™ na svijetu
  • Full Array LED s lokalnim zatamnjivanjem za zadivljujući kontrast i učinkovitu potrošnju energije
  • Dizajniran za ugradnju – manja težina, vodoravne ručke za nošenje, tanji okvir, transport u portretnom položaju*
  • Podržana instalacija u portretnom/nagibnom/pejzažnom položaju
  • Pouzdan rad 24/7 za zahtjevne primjene
  • Profesionalne postavke – potpuno prilagodljivi načini rada za sve scenarije
  • Snažan S.o.C s ekspanzivnom podrškom za CMS/RMS platformu
  • 5 godina PrimeSupport paketa usluga uključeno kao standard

*može se transportirati u uspravnom položaju samo u dizalu/liftu, ne tijekom prijevoza, npr. kamionom ili vlakom itd

Više informacija o 98BZ53L saznajte ovdje.

Dostupno u LAV Projekt ponudi

U našoj ponudi uz 98BZ53L i 98BZ30L (dostupno za preorder) možete pronaći cjelokupnu BZ-L i EZ-L seriju kao. Isto tako pozivamo Vas da u našem novom blogu otkrijete sve razlike između profesionalnih i potrošačkih zaslona. Za više informacija o cijeni i rokovima isporuke pošaljite upit.LAV Projekt - Sony professional distributer Hrvatska - Sony profesionalni zasloni