fbpx

NOVOSTI

31.05.2023

Predstavljmo novu ATEN PresentON™ seriju

Nova ATEN PresentON™ serija je bežično 4K BYOD (bring your own device) rješenje koje svakome, uključujući posjetiteljima, omogućuje jednostavno dijeljenje sadržaja s prijenosnog računala ili mobilnog uređaja na način da bi svi sudionici mogli aktivno sudjelovati te surađivati u poboljšanim, učinkovitim tijekovima rada pri korporativnoj ili obrazovnoj upotrebi.

Serija se sastoji od ATEN VP2021 i VP2020 wireless switcha koji omogućuju besprijekornu prezentaciju sadržaja emitiranjem do 4K preko 1 HDMI i 1 VGA outputa u isto vrijeme!

LAV Projekt d.o.o. predstavlja ATEN PresentON seriju bežićnih switcheva za prezentaciju sadržaja

Glavna razlika između ova dva uređaja je mogućnost četverostruke podjele centralnog prikaza kod VP2021 (dijeljenje s četiri uređaja), dok VP2020 dolazi s mogućnosti dijeljenja iz dva izvora te prikazom jednog pored drugog na odabranom zaslonu. Wireless Sharing omogućuje timovima i skupinama jednostavno povezivanje putem IP adrese uređaja te vrlo lako i učinkovito dijeljenje sadržaja na odabrani centralni ekran s vlastitog uređaja (laptop, mobitel).

 

Glavne karakteristike:

  • Prezentacija s više prikaza – do četiri izvora mogu bežično dijeliti na cijelom zaslonu, jedan pored drugog (VP2020) ili u rasporedu četverostrukog prikaza (VP2021)
  • Moderiranje – moderator može upravljati i kontrolirati status veze članova tima i AV sadržaj koji se prikazuje
  • Višestruki alati za suradnju – bilješke, bijela ploča na zaslonu i snimanje zaslona
  • USB touch back – omogućuje besprijekorno upravljanje prezentacijom izravno s povezanog dodirnog zaslona ili klikom miša

 

ATEN VP2021 4K bežični switch za prezentaciju s Quad View-om

ATEN-vp2021 bežični switch

VP2021 ima Multi-view i audio izlaz, koji su dizajnirani za povećanje fleksibilnosti dijeljenja sadržaja. Opremljen je USB touch back i moderacijskim funkcijama, što izlagačima omogućuje jednostavno upravljanje sastancima. VP2021 također koristi inovativne alate za suradnju koji omogućuju timovima poboljšanje produktivnosti. Rješenje također nudi daljinski prikaz za sve sudionike kako bi se mogli usredotočiti u prezentaciju. Osim toga, njegova PoE povezivost olakšava instalaciju.

 

Savršeno je prikladan za upotrebu u malim i velikim prostorijama za sastanke te je dovoljno fleksibilan za korporativnu ili obrazovnu upotrebu.

 

Započnite Quad-view dijeljenje

LAV Projekt, novosti, novi proizvod, ATEN VP2021 multi view opcije prikaza

Prezentacije s četverostrukim prikazom omogućuju suradnju među odjelima da se brzo usredotoče na ključne točke i unakrsne reference za raspravu, što pomaže u poboljšanju tijeka rada i učinkovitosti.

 

BYOD bežično dijeljenje

4K Wireless Presentation Switch in office

Bežično dijelite BYOD prezentacijski sadržaj s ATEN softverom na osobnom računalu, mobilnim aplikacijama i web preglednicima. Kompatibilan je s AirPlay i Google Cast za neograničeno dijeljenje i suradnju.

 

Preuzmite kontrolu uz USB Touch Back

ATEN prezentacijski switch kontorla mišem

USB Touch Back opcijom mogu se kontrolirati udaljena računala pomoću miša ili zaslona osjetljivog na dodir, omogućujući govorniku da preuzme vodstvo na sastancima i bude učinkovitiji bez potrebe da se kreće kako bi pristupio uređajima.

 

Moderatorski načina rada

LAV PROJEKT ATEN VP2021 moderatorski načina rada

Moderatorski način rada omogućuje izlagačima jednostavnu kontrolu i upravljanje sadržajem koji dijele drugi sudionici, uključujući isključivanje zvuka, zaustavljanje svih dijeljenja ili isključivanje sudionika.

 

Fleksibilan i jasan: Audio na Vaš način

LAV Projekt ATEN VP2021 mogučnost povezivanja na audio sustav

S 3,5 mm audio izlazom za povećanje fleksibilnosti korištenja, ne samo da je zvuk sastanka kristalno čist, već se također može integrirati s audio sustavom kako bi se poboljšalo audio-vizualno iskustvo.

Okupljanje i razmjenjivanje ideja

ATEN bezični switch, rad u maloj sobi za sastanke, prenošenje ideja

Alati za suradnju omogućuju timskim raspravama da ilustriraju ideje izravno na glavnom zaslonu, komentiraju ili brzo snime zaslon za vođenje evidencije kako bi se poboljšala produktivnost tima.

Brže jednostavnije postavljanje

ATEN 4K bezžični switch, spajanje

Uz PoE, potreban je samo jedan mrežni kabel za napajanje i prijenos informacija, eliminirajući komplicirano ožičenje i nudeći fleksibilnost u postavljanju prostora i brzu instalaciju.

Remote View

ATEN VP2021 remote view u dvorani

Remote View u ATEN Presentation aplikaciji omogućuje udaljenim sudionicima praćenje prezentacije sa svojih vlastitih zaslona, spremanje ili kopiranje glavnog zaslona, što im omogućuje da budu više usredotočeni na prezentaciju.

 

Implementacija

ATEN VP2021 može se koristiti u raznim prilikama i na raznim mjestima. Savršen je za razne prostore za okupljanje zaposlenika, male i velike sobe za sastanke, učionice i katedre, dvorane za predavanja, itd. Neke od glavnih primjena:

  • BYOD orijentirana radna mjesta za brzu raspravu, brainstorming i brzo dijeljenje prezentacija
  • Radna okruženja s visokom zastupljenošću timskog rada i međufunkcionalnim suradnjama odjela
  • Grupne rasprave s potrebom za dijeljenjem prezentacija u isto vrijeme, poput okruženja za učenje temeljeno na problemima (PBL)
  • Akademska istraživačka okruženja s potrebom da se istovremeno prezentiraju različiti izvori informacija

 

ATEN VP2021 prostori korištenja

 

Ova serija kao i druga ATEN oprema dostupna je u našoj ponudi, a ukoliko trebate više informacija ili ponudu naši video stručnjaci spremno očekuju Vaš upit.

 

 

POŠALJI UPIT

 

Više o proizvodima saznajte na:

https://www.aten.com/global/en/products/professional-audiovideo/presentation-switches/?f4329[]=6