fbpx

RASVETA

Rasveta u ponudi AVL Projekta

Dobavljaci rasvete u "AVL Projektu" su poznati svetski proizvođaci rasvetnih uređaja u ciji kvalitet i praktičnost su se uverili brojni klijenti širom sveta, uključujući i one koji su nama poklonili svoje poverenje.

Prilikom projektovanja rešenja iz oblasti rasvete, naši inženjeri imaju za cilj da svetlo namerno upotrebe na takav nacin da postignu praktični ili estetski efekat značajan za konkretan prostor. Naime, nije isto projektovati rasvetu za pozorište, za televizijski studio u kojem se snima zabavan sadržaj, ili za konferencijsku salu multinacionalne kompanije. Naročito onda kada se ima na umu da se putem adekvatne rasvete ili svetlosnih efekata može unaprediti zabavni ili kulturni sadržaj, poboljšati izgled nekog prostora, isprovocirati aktivnije učešće publike, i uopšte postići pozitivan psihološki efekat na prisutnu publiku.

Iz ovih razloga je važno prethodno uspostaviti blisku saradnju sa klijentom radi potpunog razumevanja njegove potrebe kada je u pitanju rasveta. Nakon dve decenije iskustva, naši inženjeri u tome nepogrešivo uspevaju.

Brendovi koje zastupamo

Referentni projekti

SLICNI PROJEKTI