O nama

LAV Projekt d.o.o. nastao je kao odgovor na potrebe klijenata za kvalitetnim rješenjima u segmentu audio-vizualnog poslovanja.

Od samog početka naglasak stavljamo na praćenje razvoja tehnologija i novih trendova vjerujući da će nas inovativnost i fleksibilnost dovesti do željenog cilja – postati jedna od vodećih tvrtki specijaliziranih za projektiranje i izvođenje audiovizualnih rješenja ili implementaciju i integraciju tih sustava u već postojeće.

Ovlašteni smo predstavnici renomiranih svjetskih proizvođača profesionalne audio, video i multimedijalne opreme te konferencijskih sustava.

Izuzetno smo ponosni na sve dovršene projekte i na svaki novi dogovoreni posao, sa sviješću da nam je glavni oslonac naš tim, kojeg čine sposobni i motivirani ljudi koji svojim znanjem prednjače u ovom poslu i rado će uložiti svoje iskustvo i kreativnost kako bi stvorili idealno rješenje prilagođeno Vašim željama i potrebama.

U poslovnom objektu na adresi Mutilska 46 u Puli smještena je uprava tvrtke, veleprodaja, specijalizirani servis te showroom u kojemu ćemo Vam rado prezentirati opremu iz našeg prodajnog programa.

Naš tim

Generalni direktor

Davor Vujić

Administracija

Sanja Vujić

Administracija

Dolores Valić

Logistika

Nina Vujić

Marketing

Toni Turković

Audio

Patricio Valenta

Video

Marko Vrhar

Integracija sistema

Emil Koller

Servis

Aleksandar Peinović

Skladište

Miro Kusačić

Instalacije

Luka Marković

Instalacije

Glorijan Jelčić