fbpx

NOVOSTI

02.06.2023

RCF AYRA PRO – profesionalna kvaliteta za Vaš studio

Predstavljamo Vam RCF AYRA PRO seriju aktvinih studijskih monitora. AYRA PRO referentni studijski monitori dizajnirani za profesionalne i kreativne primjene, korisniku donose pouzdanu prirodnu i neobojenu reprodukciju audio zapisa.

Serija se sastoji od AYRA PRO5, AYRA PRO6 i AYRA PRO8 aktivnih studijskih monitora, AYRA PRO10 SUB referentnog subwoofera te RCF MC-1 monitor kontorlera!

 

AYRA studijski monitori rade savršeno u bilo kojem okruženju, bilo da se radi o velikim ili malim studijskim prostorima, uz apsolutnu jasnoću. Donosi profesionalnu RCF kvalitetu zvuka u Vaš studio. Omogućuje istinski monitoring te daje inženjeru ili producentu neutralan alat za analizu snimaka i optimizaciju miksa.

RCF distributeri AYRA serija LAV Projekt showroom

Jasnoća i definicija

AYRA PRO je serija visokofrekventnih aktivnih two-way zvučnih kutija s mekom kupolom i naprednom magnetikom, dizajnirana tako da ima hlađenje ferofluidom i nevjerojatno niske distorzije. AYRA PRO studijski monitori ističu se jasnoćom i definicijom visokih frekvencija.

 

rcf distributeri hrvatska LAV Projekt AYRA PRO serija studijskih monitora u LAV Projekt showroomu

 

Referenca Vaše kreativnosti

Moderan životni stil glazbene produkcije zahtijeva svestrane i točne referentne monitore. AYRA PRO aktivni stolni zvučnici najnoviji su alati za glazbenike, inženjere zvuka, video producente i podcastere. Neka se Vaša kreativnost istakne preko pravih zvučnika visoke klase, optimizirane za studijske aplikacije, emitiranje i korištenje na stolnom računalu. Bez obzira nalazite li se u malom studiju, koristite li mobilni sustav ili stol u hotelskoj sobi, s ovom serijom imate moćan sustav za precizan miks s neobojenom, istinskom reprodukcijom zvuka.

RCF AYRA studijski monitor u studiu

 

Akustična transparentnost

AYRA PRO serija optimizirana je za isporuku najboljeg zvuka pri različitim primjenama. Bilo da miksate u svom studiju ili u nekom drugom objektu za emitiranje, ili Vam jednostavno trebaju izvrsni zvučnici za Vaš sustav kućne zabave — uz AYRA PRO imat ćete jasan i glasan zvuk. Prednji bas refleksni otvor isporučuje veći dio energije prema naprijed, dalje od stražnjih stijenki. Istovremeno AYRA je savršena i za zidne instalacije.

LAV Projekt RCF distributeri hrvatska, AYRA PRO bas refleksni otvor

 

Snažan woofer s kompozitnom membranom

AYRA PRO niskofrekventni pogonski programi precizno su dizajnirani za čvrstu i istinsku reprodukciju. Duljina namotaja zavojnice optimizirana je za prošireni raspon niskih frekvencija. Dizajn membrane od stakloplastike najbolji je izbor za rigidnost, prigušivanje i izdržljivost.

RCF woofer ayra pro serija

Snažna pojačala

Usmjerite svoju kreativnost na glazbu pri bilo kojoj glasnoći. Svi AYRA PRO modeli opremljeni su velikom snagom i niskom distorzijom. Dva Class-D True Active pojačala niske distorzije i unutarnji limiteri zaštitit će Vaše monitore  od ekstremnih pikova koji mogu oštetiti zvučnike.

RCF pojačalo AYRA PRO

 

Nova perspektiva linearnosti

AYRA PRO je prvi studijski monitor u svojoj klasi koji se može pohvaliti izvanrednim faznim odzivom od 0°. Svi modeli dizajnirani su s FiRPHASE, vlastitom i naprednom FIR tehnologijom filtriranja, osmišljenom za isporuku transparentnog zvuka, apsolutne jasnoće i savršene stereo slike slušatelju. Namjenski snažan interni DSP optimizira frekvencijski odziv i dinamiku s ekskluzivnom RCF FiRPHASE obradom.

 

Savršena ravnoteža

S izvrsnim dinamičkim rasponom i kontroliranim ponašanjem zvučnika čak i na maksimalnim razinama, reprodukcija je uvijek transparentna i beskompromisna, što vam daje pouzdanu referencu za Vaše mikseve.

LAV Projekt RCF distributer hrvatska - AYRA PRO SERIJA profesionalnih studio zvučnika

 

Ulaz/izlaz i kontrola

AYRA PRO ima balansirane XLR i TRS Jack ulaze i jedan nebalansirani RCA ulaz za prilagodbu širokom rasponu izvora kao što su audio sučelja, klavijature, DJ konzole te audio konzole za miksanje. Dolazi uz dvije kontrole odziva za pojačavanje ili prigušivanje 1 dB na visokoj frekvenciji i 2 dB na niskoj frekvenciji.

 

Osjetite Vaš mix

Uparivanje AYRA PRO10 SUB s RCF studijskim monitorima pruža optimizirano iskustvo praćenja sa snažnim niskim frekvencijama. S 300 W RMS Class-D pojačalom, frekvencijskim rasponom od 30 do 120 Hz i varijabilnom skretnicom drugog reda od 50 do 120 herca, imate dovoljno snage za bilo koju veličinu sobe. Signal iz izvora prvo dolazi do AYRA PRO10 SUB-a te on zadržava niske frekvencije a na njega se mogu spojiti lijeva i desna AYRA PRO zvučna kutija u koju odlaze ostale visoke frekvencije što rezultira savršenim izlaznim zvukom.

RCF AYRA PRO10 SUB

RCF AYRA PRO serija dostupna je i u našoj ponudi. Svi uređaji iz AYRA PRO serije izloženi su u našem SHOWROOM-u te spremno čekaju da ih isprobate. Ukoliko ste zainteresirani ili Vam je potrebno više informacija o AYRA seriji pošaljite nam upit.

 

POŠALJI UPIT

 

Više informacija možete pronaći i na stranicama proizvođača:

https://www.rcf.it/en/ayra-pro