NOVOSTI

15.12.2022

Bežično Televic konferencijsko rješenje – nova budućnost moderiranih sastanaka

Tijekom prethodne godine svi smo i te kako postali svjesni da je prilikom organiziranja sastanaka bilo koje vrste, oštar, jasan i neometan zvuk od suštinske važnosti za fokusiranost i produktivnost. Zbog toga Televic Conference, vodeći proizvođač inovativnih rješenja za sastanke, uvodi Confidea® FLEX G4 wireless – potpuno novi asortiman rješenja za bežične konferencije.

Ovo njihovo najnovije i vodeće rješenje nudi nenadmašnu fleksibilnost kada je broj sudionika u pitanju te mogućnost konferencijskih sastanaka u najrazličitijim prostorijama i konfiguracijama koje su 100% bežične i pouzdane.

Fleksibilnost na prvom mjestu

Kako se konferencije sve češće oraganiziraju u iznajmljenim i višenamjenskim prostorima, Confidea FLEX G4 wireless rješenje dizajnirano je tako da omogući brzo i jednostavno postavljanje. Čitav sustav stane u kompaktno i lako prenosivo kućište. Opcije koje omogućuju pametan pristup sudionicima koji se nalaze na licu mjesta, kao i onima koji sudjeluju online, olakšavaju organizaciju sastanaka tijekom trajanja aktualne pandemije Covid-19

Potpuna bežična pouzdanost

Televic Conference je s pravom nazvao svoje rješenje četvrte generacije “najboljim bežičnim konferencijskim sistemom u klasi“. Zasnovan na standardnoj WiFi5 tehnologiji, sustav koristi kombinaciju naprednih tehnika za poboljšanje kavlitete pouzdanosti prijema signala. Ovo rezultira stabilnošću koja je jedinstvena na tržištu bežičnih konferencija.
Pametno upravljanje autonomijom baterije
S obzirom na to da je dizajniran sa idejom o lakoj prenosivosti , wireless Televic Confidea FLEX G4 neće dozvoliti da se vijek trajanja baterije na bilo koji način umiješa u tijek produktivnog sastanka. Svaka bežična jedinica dolazi sa kompaktnom Li-ion baterijim koja omogućava 12 sati autonomije uz 2-satno punjenje. Za produženje vremena rada u dvostruku pregradu može se dodati još jedna baterija kako bi se trajanje sastanka udvostručilo na 24 sata. Uređaj može raditi sa standardnim USB-C punjačem.

Kreirano za sigurnu uporabu

Uz Confidea FLEX G4 wireless sastanci ostaju privatni i povjerljivi. Napredna WPA2 Enterprise enkripcija i potvrda identiteta pojedinačnih jedinica samo su neke od karakteristika koje čine ovaj uređaj jednim od najsigurnijih rješenja na tržištu.
Gledano sa dizajnerske strane, rješenje je unaprijeđena verzija svog žičanog predhodnika za koji su članovi žirija Red Dot nagrade rekli: „Ovaj konferencijski uređaj dizajniran je tako da bude lak za uporabu. Njegov pažljivo promišljen koncept garantira dobro organizirane sastanke.“

O proizvođaču

Televic Conference proizvodi najinovativnije sisteme za sastanke sa moderatorom. Njegova kompletna ponuda konferencijskih rješenja pojednostavljuje donošenje odluka tako što poboljšava iskustvo sudjelovanja na sastanku. Kristalno čistim zvukom, besprijekornim video zapisima i jasnim fokusom sastanci postaju efikasniji. Od najvećih međunarodnih institucija, preko lokalnih parlamenata i gradskih vijeća, sve do sala za sastanke – Televic Conference omogućava uspješnu organizaciju sastanaka širom svijeta.
Za više informacija posjetite www.televic-conference.com